MATRITERIE LA STANDARD EUROPEAN       Tehnologii de ultima ora, personal calificat, calitate, termene de executie si preturi competitive.

       Societatea Aeromold SRL face parte din grupul de firme Schulte&Schmidt.

       Profilul de activitate al societatii Aeromold SRL este matriteria.

       Angajatii nostri, ingineri si muncitori cu experienta cuprinsa intre 10 si 25 ani provin, in general, din domeniul constructiilor aeronautice, constructiilor de masini si prelucrarii sculelor si diferitelor dispozitive. Colectivul este de inalt nivel tehnic, specializati in proiectarea, programarea si executia de produse, cu un inalt grad de tehnicitate, impartiti pe grupe , tehnologie, CAD, CAM, productie, control.

        Aeromold SRL produce o gama larga de matrite pentru obtinerea diverselor carcase, aparatori, piese din aluminiu, plastic, poliuretan, folosite in industria de autoturisme, masini agricole, masini unelte, produse electronice si electrocasnice, aparatura biomedicala, produse publicitare. Principalele noastre produse sunt :

  • Matrite de turnare sub presiune (TSP)
  • Matrite de injectie poliuretan (RIM)
  • Cochilii de turnare gravitationala
  • Stante
  • Matrite de injectie mase plastice
  • Matrite de termoformare mase plastice
  • Dispozitive de control pentru suprafete 3D

       La cerere, acordam servicii si asistenta CAD/CAM clientilor si colaboratorilor nostri.
Principalii beneficiari ai produselor noastre sunt firme de talie mondiala. Colaboram de asemenea cu diverse firme din Romania, Germania, Italia, Spania, Islanda, Israel si SUA.

        Aeromold SRL este o societate deschisa spre exterior, cu participare la targuri interne si externe, in vederea largirii si diversificarii numarului de clienti, atat din tara, cat si din strainatate.