Matrite de turnare sub presiune       Tehnologia de turnare sub presiune – TSP, a aluminiului, este utilizata acolo unde marimea seriei si cerintele de calitate ale piesei turnate sunt mai ridicate. Se foloseste pentru obtinerea de piese din industria auto, electrica, si de uz casnic. Matritele  necesita atat o proiectare laborioasa, cat si materiale, prelucrari, tratamente, scule si executie mai pretentioase.

       Materialele utilizate sunt oteluri de diferite calitati, ( W1.2344, W1.2343, 1.1730, 1.2311, 1.2312, materiale de cementare, etc.. ), procurate de la furnizori atent selectionati dupa calitatea si constanta otelurilor livrate.

       Materialul pentru zonele active este otel de calitate import Germania, normalizatele (bucsi, coloane, aruncatoare, pastille, readucatoare, etc) sunt tip Hasco.

       Ofertarea se face in baza unei schite de proiect a matritei, dupa comanda departamentul de proiectare incepe modelarea 3D a matritei si desenele tehnice de executie. A doua faza proiectul trece la tehnologie unde se comanda materialele, se face tehnologia de produs, de piese simple, de asamblare si pasuire. Lucrarea trece apoi la grupul de ingineri CAM care fac programele si fisele CNC.