Matrite de injectie poliuretan       Tehnologia de injectie tip RIM ( reaction injection moulding ), a poliuretanului este una dintre cele mai avansate tehnologii, cu ajutorul careia se obtine aproape orice fel de carcasa, aparatoare, paravan, de dimensiuni mari si greutati ce pot ajunge pana la 20 kg, cu variatii mari de grosime, rezistente in conditii climatice aspre, s.a.

       Printre avantajele acestui tip de injectie se afla si utilizarea de matrite din materiale mai putin scumpe (Duraluminiu), care se prelucreaza mult mai usor, ducand la  economie de timp, energie, scule.

       Materialul folosit de noi este duraluminiul,  laminat in placi de grosimi standardizate ( 40-100mm) de calitate, calit, revenit, imbatranit 6061 T651, 6082 T651 si alte calitati.

       In vederea utilizarii rationale a acestuia, (evitarea pierderilor), precum si a usurintei manevrarii si transportului, se realizeaza proiectarea stratificata ( tip sandwich ) a reperelor profilate, cu diferente mari de grosime.

       Avem o experienta deosebita in acest domeniu, numarul matritelor livrate de noi pentru aceasta tehnologie este de ordinul sutelor, timpul de livrare matrita (cu proiectare inclusa) este extrem de scurt, material avem in permanenta pe stoc iar calitatea suprefetelor (dupa lustruire) este deosebita.

       Ne implicam in proiectele noi inca din faza incipienta, oferind clientului suportul ethnic de specialitate